Leasing af Lastbil

Ved at tilbyde dine kunder leasing af lastbiler, frem for køb, mister du ikke dine kunder. Tværtimod kan du som forhandler generere mersalg gennem leasing af lastbiler og andre transportmidler.

Hvorfor tilbyde leasing af lastbiler gennem BNP Paribas Leasing Solutions?

I erhvervslivet er leasing af køretøjer blevet attraktivt. Virksomheder slipper for dyre indkøb af transportmidler, og de kan i stedet betale månedligt og have en fuld serviceaftale. I 2021 finansierede BNP Paribas Leasing Solutions udstyr og køretøjer for 12,8 milliarder euro globalt. 

Med finansieringsløsninger fra BNP Paribas Leasing Solutions er kunder sikret skræddersyede løsninger til erhvervsleasing. Vi tilbyder både finansiel og operationel leasing med fleksible nedbetalingsløsninger, der kan variere efter sæson eller indtægtsstrøm.

Forhandleren kan hjælpe kunder, som ikke har likviditet til et køb eller ikke kan finde en anden finansieringsløsning. En forhandler kan faktisk sælge mere ved at tilbyde leasing af erhvervsbiler. Hos BNP Paribas Leasing Solutions står vi klar til at guide jer trygt igennem lastbilleasing.

Vores ekspertiseområder

  •   Byggeri
  •   Logistik
  •   IT
  •   Sundhed
  •   Transport

Kontakt BNP Paribas Leasing Solutions

Du er velkommen til at kontakte en af vores dygtige leasing konsulenter, hvis du ønsker rådgivning eller sparring i at tilbyde leasing af lastbiler.

Hvordan fungerer erhvervsleasing?

Ved erhvervsleasing betaler kunder for brugsretten til et køretøj: altså, retten til at bruge f.eks. en lastbil eller kassevogn. Når en leasingaftale slutter, får kunden muligheden for enten at købe kassevognen eller bytte den til en anden, afhængigt af hvilken type erhvervsleasing de vælger. 

Transport leasing

Fordele ved at tilbyde leasing af lastbiler og kassevogne gennem BNP Paribas Leasing Solutions

Der er mange fordele at hente ved at lease lastbiler og vælge BNP Paribas Leasing Solutions som leasingpartner – og kunden vælger selv sin kommende lastbil eller kassevogn. 

Derudover kan du forvente en strømlinet, problemfri kunderejse, når du indgår i et partnerskab med BNP Paribas Leasing Solutions. Vi kan beregne omkostninger og rådgive jer inden for det specifikke markedsområde, I opererer i.

I over 70 år har vi etableret partnerskaber med forhandlere, og det har resulteret i, at vores partnere har kunnet øge salget i deres virksomheder. Et partnerskab med BNP Paribas Leasing Solutions indebærer: 

  •   Rådgivning om udformning og implementering af markedsføringsstrategi for leasing i samarbejde med leverandøren
  •   Finansieringskontrakter under BNP Paribas Leasing Solutions’ branding eller producentens egen branding
  •   Støtte til salgsaktiviteter som opsporing af leads, salgstræning osv.
  •   En bred vifte af finansielle løsninger og tjenester for at imødekomme slutkundernes forskellige behov: leasing med eller uden tilbagekøbsret/pligt.
  •   Vi bidrager til opretholdelse af den cirkulære økonomi ved at tilbyde finansiering af udstyr i alle faser af dets livscyklus

Hjælp erhvervskunder med at få råd til grøn transport

Det er blot et af vores mange tiltag til at hjælpe kunder med at få en grøn virksomhedsprofil. Vores eksperter kan også hjælpe kunder med at vælge mellem el, hybrid eller nyere teknologi og planlægge erhvervelse af fremtidige køretøjer. Kontakt os for at lære mere om grøn transport.

Kontakt BNP Paribas Leasing Solutions

Du er velkommen til at kontakte en af vores dygtige leasing konsulenter, hvis du ønsker rådgivning eller sparring i at tilbyde leasing af lastbiler og andre transportmidler.