Vores løsninger

Hvis du er producent, grossist eller distributør (engros- og detailforhandlere) af udstyr til erhverv, så tilbyder vi finansieringsløsninger, som du kan tage med ud til dine kunder som støtte til at udvikle din omsætning.

Fordele ved vores løsninger

 1) Økonomiforvaltning

Vi finansierer udstyret uafhængigt af, hvornår kunden ønsker at erhverve det.

 

2) Ingen risiko for manglende betaling

BNP Paribas Leasing Solutions bærer risikoen for manglende betalinger.

 

3) Udvikling af dit servicetilbud

Du kan tilbyde kunderne forskellige finansieringsløsninger.

 

4) Støtte til salget

Dine kunder behøver ikke udbetale hele udstyrsomkostningen. De kan vælge månedlige betalinger. Det understøtter dit udstyrssalg.

 

5) Din succes er vores succes

Vores ekspertteams hos BNP Paribas Leasing Solutions kender udfordringerne i dit marked og kan bistå med markedsindsigt og rådgivning.

Vores løsninger:

  • Leasing
  • Lån

Vil du vide mere?

Et partnerskab, der giver resultater for din virksomhed

Med BNP Paribas Leasing Solutions som forretningspartner får du en lang række ekstra fordele. Vi tilbyder et komplet uddannelsesprogram tilpasset til jeres behov, så I bliver i stand til at integrere finansieringsdelen nemt og enkelt i jeres salgsarbejde.

Hvis du er producent, støtter vi dig i at nå den ønskede omsætning via co-branding eller partnerbranding. Ud over en skræddersyet uddannelsesplan får I en række eksklusive fordele:

  • støtte ved salgsarrangementer
  • tilpassede kontraktdokumenter
  • …og meget mere

Ønsker du at indgå i BNP Paribas Leasing Solutions’ partnerkreds og udnytte de mange fordele i din virksomhed? Vores team er klar til at besvare alle dine spørgsmål.