Vores tilknytning til BNP Paribas

BNP Paribas Leasing Solutions er en del af BNP Paribas-gruppen, en af de førende europæiske banker og vinder af “Euromoney Awards for Excellence” i kategorien “World’s Best Bank for Corporate Responsibility 2019”.

Med sine stærke rødder i Europas økonomiske historie understøtter BNP Paribas sine kunder og medarbejdere i den i dag forandringsfulde verden.

Gruppen er førende inden for dens to primære forretningsområder: “Retail Banking & Services” og “Corporate & Institutional Banking”.

Retail Banking & Services er et globalt netværk, som tilbyder detailbankydelser og specialiserede finansielle produkter og løsninger. Det er en kontinuerlig og blivende vækstmotor for BNP Paribas-koncernen, og BNP Paribas Leasing Solutions hører under denne enhed.

Corporate & Institutional Banking (CIB) tilbyder kunderne finansielle løsninger, rådgivning og ydelser inden for kapitalmarkeder. CIB er en globalt anerkendt leder inden for mange områder, herunder struktureret finansiering og derivater på tværs af områder af aktiver.

BNP Paribas-gruppens hjemmeside