Vores markeder

Landbrug

Vi indgår som ligeværdig partner og tilbyder fleksible finansieringsløsninger til etablering af en effektiv maskinpark og innovativ landbrugsteknologi.

Leasing af Landbrugsmaskiner

Byggeri

Vi tilbyder en tilpasset løsning til jer og til jeres kunder til alle typer byggerimaskiner og hjælper med at udarbejde fremtidsplaner med indbygget fleksibilitet.

Leasing af entreprenørmaskiner

Transport

Rådfør dig med de bedste finansieringseksperter inden for transportmarkedet. Vi tilbyder finansieringsløsninger, der er skræddersyet til dine behov.

Leasing af Lastbil

Logistik

Optimering af lagre og distributionsomkostninger er nogle af de vigtigste udfordringer i logistiksektoren. Vores specialister tilbyder rådgivning til jer og jeres kunder om forskellige finansieringsmuligheder til lager- og logistikløsninger.

Truck Leasing

IT

Giv dine kunder fordelene ved gennemsigtige og modulopbyggede finansieringsløsninger, der minimerer risikoen for forældet IT-udstyr.

Leasing af IT Udstyr

Sundhed

Få rådgivning fra førende eksperter i finansieringsløsninger til sundhedssektoren. Vi tilbyder leje-, leasing- og finansieringsløsninger, der er særligt tilpasset til liberale erhverv, klinikker og hospitaler.

Leasing af medicinsk udstyr