Leasing af IT-udstyr

Erhvervs IT kan være dyrt at finansiere for virksomheder. Med vores hjælp kan du tilbyde dine kunder leasing af IT-udstyr med mange fordele.

Hvorfor skal du vælge BNP Paribas Leasing Solutions som leasing partner?

I 2021 finansierede BNP Paribas Leasing Solutions 310.000 projekter til en værdi af 12,8 milliarder euros i over 20 lande. Med 3.700 leasingeksperter globalt indgår vi som ligevægtig partner og tilbyder fleksible finansierings- og leasingløsninger til implementering af de nyeste IT-teknologier og innovative IT-produkter.

20% af virksomheder skifter deres stationære computere ud på kontoret ca. hvert andet år. Denne forandring skyldes teknologiens konstante udvikling, som alle virksomheder skal tage højde for. Det betyder, at store mængder IT-udstyr enten går til skrot, bliver genanvendt eller lejet ud til andre. Her kommer BNP Paribas Leasing Solutions ind i værdikæden. Vi hjælper forhandlere med at tilbyde leasing af IT-udstyr, samt sparring og rådgivning om hvordan virksomheder bedst kan afskaffe eller sælge ældre IT-udstyr — så virksomheder kan mindske deres miljøpåvirkning.

Fordelene ved IT-leasing kan vi se i vores målinger. Virksomheder, som leaser IT-udstyr, kan bruge deres frigjorte aktiver til at investere i mere IT-udstyr. Ved at udbyde leasing af IT-udstyr kan din virksomhed generere mersalg og forbedre jeres kunders likviditet samt give adgang til ny og innovativ IT.

Vores ekspertiseområder

 •   Byggeri
 •   Logistik
 •   IT
 •   Sundhed
 •   Transport

Kontakt BNP Paribas Leasing Solutions

Du er velkommen til at kontakte en af vores dygtige leasing konsulenter, hvis du ønsker rådgivning eller sparring i at tilbyde leasing af landbrugsmaskiner.

“54% af europæiske virksomheder leder efter nye måder at erhverve aktiver på”

THE STATE OF BUSINESS IT

Leasing af servers

Fordele ved IT leasing hos BNP Paribas Leasing Solutions

Vores rådgivere kan hjælpe jeres virksomhed med mere end blot at lave leasingkontrakter. Vi tager højde for ambitiøse målsætninger, projekter, modernisering og konstant udvikling. Hos os kan I forvente:

 •     Rådgivning om udformning og implementering af markedsføringsstrategi for leasing i samarbejde med leverandøren 
 •     Hurtig svartid på leasingefterspørgsler
 •     Skræddersyede løsninger til kunder
 •     Støtte til salgsaktiviteter, opsporing af leads, salgstræning m.m.
 •     En bred vifte af finansielle løsninger og tjenester for at imødekomme kundernes forskellige behov

Udover rådgivning og sparring hjælper vi jer med at navigere i leasingmarkedet og i fremtidige strategier for finansiering og leasingløsninger til kunder.

Hvordan fungerer IT leasing?

Globalt har BNP Paribas Leasing Solutions hjulpet virksomheder med at erhverve udstyr i mange år – vi er en strategisk partner, der med vores prisvindende ekspertise har indgået langvarige aftaler med mange store kunder. Vi tilbyder en effektiv og strømlinet kunderejse, der er digitaliseret, så I ikke skal bruge mange ressourcer på et samarbejde med os.

Men hvorfor skal I vælge BNP Leasing Solutions som IT leasing partner?

Hos BNP Paribas Leasing Solutions er vi effektive. Med vores hurtige reaktionstid og fleksible aftaler er det dine og dine kunders behov, der er i fokus. Vi ønsker at gøre leasingaftaler lette at gennemskue. Som vinder af “European Lessor of the Year” hele 7 gange, senest i 2022, er vi blandt de bedste udbydere af leasingaftaler for virksomheder. For at vinde denne pris skal man ikke blot vise et flot regnskab, men også være synlig på flere markeder og udvise ekspertise inden for mange områder. Vi tilbyder finansiering og leasing løsninger af alt fra IT-udstyr til landbrugsmaskiner, og som en af markedslederne er vi også med til at drive fremgang med innovative markedsinitiativer, produktudvikling og værdiskabende services.

BNP Paribas Leasing Solutions partnerportal

Når du indgår i et partnerskab med os, får du adgang til en digital partnerportal, hvor du som forhandler kan oprette salgsaftaler, signere dem digitalt, følge med i dine salgstal og kontakte rådgivere og eksperter, når du har brug for det.

Leasing af IT hardware

Hvilket IT-udstyr kan leases hos BNP Paribas Leasing Solutions?

I princippet kan kunder lease alt. Leasing af IT-udstyr dækker faktisk over flere produkter:

 •     Stationære computere
 •     Bærbare computere
 •     Servere og andet IT hardware
 •     Printere
 •     Telefoner
 •     Kameraer
 •     Højtalere og andet lydudstyr
 •     Software

Om der er tale om hardware, software eller andre IT-løsninger, er BNP Paribas Leasing Solutions den idéelle partner til at finansiere IT-udstyr. Vi kalder det “performance through partnership”, hvilket egentlig betyder, at I, som forhandler, kan vækste med vores assistance. Vores eksperter kan også hjælpe med at kortlægge jeres salgsbehov og sætte de rigtige mål derefter.

Grøn IT med BNP Paribas Leasing Solutions

Vi har et ansvar overfor vores planet. Derfor støtter vi virksomheder, der har fokus på genanvendelse, ved at finansiere leasing af refurbished IT-udstyr. På den måde bliver computerens eller printerens levetid fuldt udnyttet. Det er nemlig alt for få virksomheder, der skiller sig af med deres IT-produkter på en ansvarlig måde – og endnu færre tænker over det CO2-aftryk, en computer har. Kontakt vores dygtige eksperter i dag og få rådgivning om, hvordan I bedst tilbyder leasingmuligheder for jeres kunder.

Kontakt BNP Paribas Leasing Solutions

Du er velkommen til at kontakte en af vores dygtige leasing konsulenter, hvis du ønsker rådgivning eller sparring i at tilbyde leasing af IT-udstyr.