Truck leasing

Optimering af lager- og distributionsomkostninger er nogle af de vigtigste udfordringer i logistiksektoren. Vores specialister tilbyder rådgivning til jer og jeres kunder om forskellige finansieringsmuligheder til lager- og logistikløsninger.

Om finansiering og leasing af trucks

Logistikbranchen har det seneste år været præget af en komplet omlægning af industrien. Med den stigende tendens for online shopping bliver der bygget flere og flere lagerbygninger, og med forbrugernes krav om hurtig og effektiv levering bliver der sat nye højder for logistikeffektivitet.

Virksomheder beregner totalomkostninger for udstyr, før de køber det. Dette indebærer alt fra benzinpriser, batterilevetid, service og personale. Disse omkostninger vil afgøre, om en virksomhed tør investere i nyt udstyr som f.eks. en elektrisk palleløfter eller stabler. Men ved at tilbyde leasing som en finansieringsmulighed kan forhandlere få afsat udstyr mod en månedlig pris – og kunder kan få adgang til moderne logistikløsninger, såsom selvkørende trucks eller nye palleløftere og lignende uden at skulle belaste sine investeringsbudgetter.

Forhandlere kan imødekomme kunders behov ved at tilbyde truck leasing og andet materialehåndteringsudstyr. Dette kan lette kunders bekymringer i forbindelse med dyre transaktioner og hjælpe dem med at opgradere til de nyeste maskiner og trucks.

En leasingaftale har mange fordele. Muligheden for at betale i rater kræver mindre investering og kan være mere attraktiv for kunder uden plads i deres budget. Et lille beløb, der betales månedligt eller kvartalsvis over tre eller fire år, er ofte mere overskueligt end fuld forudbetaling.

Men leasingaftaler gør det også muligt for kunderne at opgradere deres gaffeltrucks, palleløftere og stablere. Der foretages rutinemæssigt forbedringer af trucks til lagerstyring – de bliver mere pålidelige, mere effektive og mere energieffektive. Med fremkomsten af logistiksoftware og lagerstyringsprogrammer vil denne tendens kun blive mere udtalt: Logistikløsninger, som maskiner og køretøjer, vil med tiden blive mere sofistikerede, mere sammenkoblede og mere miljøvenlige.

Det vil være vigtigt for enhver virksomhed, der håber at forblive konkurrencedygtig, at følge med. Med en leasingaftale på plads kan kunder relativt nemt opgradere til det nyeste udstyr.

Vores ekspertiseområder

  •   Byggeri
  •   Logistik
  •   IT
  •   Sundhed
  •   Transport

Kontakt BNP Paribas Leasing Solutions

Du er velkommen til at kontakte en af vores dygtige leasing konsulenter, hvis du ønsker rådgivning eller sparring i at tilbyde leasing af landbrugsmaskiner.

Lager- og logistikbranchen benytter sig af omkostningsfulde maskiner og trucks. Hos BNP Paribas Leasing Solutions hjælper vi med at finansiere alt fra gaffeltrucks til ordreplukkere.
Gaffeltruck leasing

Hvorfor vælge BNP Paribas Leasing Solutions som truck leasing partner?

Vi har etableret langvarige partnerskaber med forhandlere i over 70 år, og det har medført, at vores partnere har kunnet øge salget i deres virksomheder. Et partnerskab med BNP Paribas Leasing Solutions indebærer:

  •     Udformning og implementering af en kommerciel- og markedsføringsstrategi i samarbejde med leverandøren
  •     Finansieringskontrakter under BNP Paribas Leasing Solutions’ branding eller producentens egen branding
  •     En bred vifte af finansielle løsninger og tjenester for at imødekomme slutkundernes forskellige behov: leasing med eller uden tilbagekøbsret/pligt
  •     Vi bidrager til opretholdelse af den cirkulære økonomi ved at tilbyde finansiering af udstyr i alle faser af dets livscyklus

FORDELE VED TRUCK LEASING FOR FORHANDLERE OG KUNDER:

Ved at have en etableret finansieringspartner kan virksomheder sikre, at de kan tilbyde deres kunder en bred vifte af finansieringsløsninger. Gennem sparring med os kan en forhandler sikre sig, at en leasingaftale indebærer alle sikkerhedsmæssige krav og have mulighed for at tilbyde en skræddersyet leasingkontrakt, der dækker kunders krav.

Der er mange fordele ved at tilbyde leasing til lager- og logistikbranchen. Her kan I se nogle af de vigtigste parametre for både forhandlere og kunder:

Investering af frigjorte midler
Leasing er en fornuftig måde at finansiere midler, som ellers kræver stor egenkapital. På den måde kan kunder bruger deres frigjorte aktiver på andre initiativer til at øge omsætningen og ekspandere virksomheden.

 

Hurtigere ROI
Ved et normalt køb kan det tage mange år, før virksomheden ser et reelt ‘return of investment’. Ved leasing er ROI langt hurtigere, da fordelene inkluderet i leasingaftalen oftest opvejer betalingerne.

 

Fleksible slutmuligheder
Fordi faste betalinger er overskuelige for kunder, er det nemt for kunder at oprette en ny leasingaftale ved slutningen af den gamle. Der tilbydes både muligheder for at bevare, afslutte, ændre eller opgradere den eksisterende aftale.

 

Stærkere kunderelationer
Fordi kunder kan erhverve udstyr efter deres egen finansielle kapacitet og betaler månedligt, har de råd til at investere i mere udstyr og vil højst sandsynligvis vende tilbage til jer for fremtidige erhvervelse af udstyr.

 

Fuld kontrol
I et partnerskab med et finansieringsselskab er det stadig forhandleren, der har det sidste ord. Med andre ord betyder det, at det er forhandleren, som har kundekontakt og dermed også retten til at afslutte handelen. BNP Paribas Leasing Solutions agerer som en tredjepart, der håndterer administration og fakturering.

Bliv en udbyder af totalløsninger
Ved at tilbyde totalløsninger – produkter og finansiering – bliver en forhandler en “one-stop-shop”, hvor kunden kan få det hele.

 

 

Hurtigere end kontantbetaling
Som finansieringsselskab sørger vi for, at betalingen hurtigt er i hus efter produktlevering. Dette betyder, at forhandleren ikke skal bruge ressourcer på fakturering og kan se en fortjeneste med det samme.

 

Støtte til salgsaktiviteter
Vi tilbyder træning og sparring af salgsteamet, og ved hjælp af vores digitale værktøjer og salgsapparat kan forhandler effektivisere sine arbejdsmetoder og lukke salget hurtigere.

 

Erhvervelse af udstyr uden kompromiser
Ved at foretage kontantkøb skal virksomheder oftest gå på kompromis med budgettet. Leasing lader kunder investere i det udstyr, de virkelig har brug for, og booster kunders budget til andre behov.

BNP Paribas Leasing Solutions’ partnerportal

Når du indgår i et partnerskab med os, får du adgang til en digital partnerportal, hvor du som forhandler kan oprette salgsaftaler, signere dem digitalt, følge med i dine salgstal og kontakte rådgivere og eksperter, når du har brug for det.

Kontakt BNP Paribas Leasing Solutions

Du er velkommen til at kontakte en af vores dygtige leasing konsulenter, hvis du ønsker rådgivning eller sparring i at tilbyde leasing af trucks og lignende logistikløsninger.