Leasing af Landbrugsmaskiner

Finansiering af landbrugsmaskiner kan være dyrt og tidskrævende for mange landmænd. Det er derfor vigtigt for forhandlere at have en finansieringspartner ved deres side, som kender til landbrugsmarkedets særlige forhold og kan imødekomme kundernes behov hurtigt og effektivt. Hos BNP Paribas Leasing Solutions hjælper vi forhandlere og producenter med at lave gode finansierings- og leasingaftaler – vi tilbyder markedsindsigt, fleksibel indbetaling, hjælp og rådgivning. Vores fokus er at opbygge et stærkt samarbejde.

Om finansiering og leasing af landbrugsmaskiner

Investeringsudgifter kan være en udfordring for landbrugsvirksomheder. Branchen er præget af sæsonbetingede indtægtsstrømme med både store og små udsving. Det rigtige landbrugsudstyr kan være afgørende for at få mest muligt ud af afgrøderne. Man kan ikke komme udenom at traktorer, mejetærskere og roterende jordbearbejdningsmaskiner kan være dyre indkøb.

BNP Paribas Leasing Solutions tilbyder leasingfinansiering, der giver dine kunder mulighed for at erhverve de bedste maskiner og produkter på markedet, når de har brug for dem. 

Uanset om landmænd har brug for nemmere og billigere adgang til en traktor, en høstmaskine, en mejetærsker eller noget helt andet, kan vi hjælpe dem. Vores partnerskab med dig kan omfatte support, skræddersyet salgstræning og smarte værktøjer – blandt andet for at hjælpe dig med at sælge ved hjælp af finansiering. Vi har til formål at være forretningsfremmende for dig og dine kunder.

Kontakt BNP Paribas Leasing Solutions

Du er velkommen til at kontakte vores dygtige leasing konsulenter, hvis du ønsker rådgivning eller sparring i at tilbyde leasing af landbrugsmaskiner.

Leasing af mejetæsker

Hvordan kan leasing af landbrugsmaskiner hjælpe forhandlere med at øge salget?

Leasing hjælper forhandlere med at afslutte flere salg ved at kontrollere salgsprocessen fra start til slut, herunder håndteringen af den finansielle del af salgsprocessen. Salg af landbrugsmaskiner kan gå tabt, når sælgeren ikke tilbyder finansiering og lader det være op til kunden selv at sørge for finansiering. Hvis kunden får afslag fra sin bank, er der stor sandsynlighed for, at kunden vil henvende sig til den forhandler, der tilbød finansiering i sit tilbud – og det kan være dig og dit foretagende.

En værdiskabende leasing partner

Et tæt samarbejde med BNP Paribas Leasing Solutions giver dig mulighed for at tilbyde alle dine kunder leasing muligheder, der fjerner finansielle barrierer for dyre køb af udstyr. Du tilbyder ikke blot dine kunder en mulighed for lav månedlig betaling – du øger også det fremtidige salg af landbrugsmaskiner ved at bringe dit salgsteam i regelmæssig kontakt med kunderne.

På verdensplan arbejder vi tæt sammen med både store og små producenter af professionelt landbrugsudstyr. BNP Paribas Leasing Solutions har etableret langvarige partnerskaber med globale forhandlere i over 70 år. Vi har bred erfaring inden for landbrug og har en dyb forståelse for arbejdet med faget og de udfordringer, der er forbundet til finansiering og leasing af landbrugsmaskiner. 

Vores ekspertiseområder

 •   Byggeri
 •   Logistik
 •   IT
 •   Sundhed
 •   Transport

Et partnerskab med BNP Paribas Leasing Solutions indebærer:

 •     Rådgivning om udformning og implementering af markedsføringsstrategi for leasing i samarbejde med leverandøren
 •     Finansieringskontrakter under BNP Paribas Leasing Solutions’ branding eller producentens egen branding
 •     Støtte til salgs aktiviteter: opsporing af leads, salgstræning osv.
 •     En bred vifte af finansielle løsninger og tjenester for at imødekomme slutkundernes forskellige behov: leasing med eller uden tilbagekøbsret/pligt
 •     Vi bidrager opretholdelse af den cirkulære økonomi ved at tilbyde finansiering af udstyr i alle faser af dets livscyklus.
Der er registreret ca. 85.000 traktorer i Danmark, og tallene peger på, at hver fjerde af dem er leaset.

Danmarks Statistik, Landbrugsavisen

Fordele ved leasing af landbrugsmaskiner

Der er mange grunde til, at landmænd vælger leasing af landbrugsmaskiner. Fleksible betalinger er naturligvis meget attraktive. Når det er muligt at betale afdrag over måneder og år, virker den nyeste og mest effektive mejetærsker pludselig som et realistisk køb.

Hvis man derimod foretrækker ejerskab af landbrugsmaskinen, er købekontrakt en mulighed. Hvor omkostningerne ved et direkte køb kan virke afskrækkende, giver denne form for aftale landmænd mulighed for at sprede omkostningerne over en periode – samtidig med, at han stadig er i fuld besiddelse af landbrugsmaskinen.

Ved hjælp af vores dygtige rådgivere, kan dine kunder få en skræddersyet leasingaftale, der imødekommer deres krav og behov. Når det er sagt, udvider leasing mulighederne langt ud over kontantkøb. Her er fordelene ved leasing for dine kunder opsummeret:

 •     Lettere at anskaffe nødvendige maskiner og udstyr, uden at belaste sin egenkapital eller andre lånekilder
 •     Bedre mulighed for at følge med teknologiens udvikling
 •     Lave månedlige betalinger
 •     Mulighed for fleksibel indbetaling
 •     100% gennemsigtighed af finansiering og restværdi
Leasing af traktor og landbrugsmaskiner

Hvordan fungerer leasing?

Erhvervsleasing fungerer ligesom privatleasing. Der findes flere leasing løsninger, men grundprincippet er det samme – kunder kan finansiere eller lease en landbrugsmaskine, som de selv vælger. Afhængigt af den type leasing løsning kunden vælger, foregår leasing reelt set på den samme måde. Landmænd indgår i en leasingaftale, hvoraf perioden typisk varer 3 til 7 år. Sker der udstyret noget, skal kunder ved finansiel leasing, selv betale for eventuelle reparationer. Hvorimod kunden ved operationel leasing har en obligatorisk serviceaftale, der dækker den slags uforudsete omkostninger. 

Kontakt BNP Paribas Leasing Solutions

Du er velkommen til at kontakte en af vores dygtige leasing konsulenter, hvis du ønsker rådgivning eller sparring i at tilbyde leasing af landbrugsmaskiner.