Leasing af entreprenørmaskiner

Hjælp dine kunder med at finansiere entreprenørmaskiner som minilæssere og gravemaskiner gennem leasingaftaler fra BNP Paribas Leasing Solutions

Om finansiering og leasing af entreprenørmaskiner

I Danmark omsætter bygge- og anlægsbranchen for ca. 327 milliarder kr. årligt. Selvom det indikerer, at entreprenører kan have en stor egenkapital, kan byggeindustrien have svært ved at erhverve entreprenørmaskiner til en overkommelig pris. Med den konstante teknologiske udvikling inden for bygge- og anlægsindustrien, kan nye byggemaskiner være dyre at anskaffe og forældede efter blot nogle få år. Leasing af entreprenørmaskiner kan derfor lempe udgifter for entreprenører, og muliggøre modernisering og hurtig udskiftning af udstyr og maskiner.

Leasing af entreprenørmaskiner er en lettere måde for virksomheder  at erhverve udstyr på, uden at skulle betale store engangsbeløb som f.eks. ved lån. Det er heller ikke alle kunder, der søger at eje deres kommende entreprenørmaskine. For nogle bygge- og anlægsvirksomheder er det blot vigtigt at have brugsretten til deres kommende minilæsser eller gravemaskine. Det er i disse tilfælde, at en leasingaftale er en fordelagtig måde at finansiere nye maskiner på.

For små virksomheder

For mange mindre bygge- og entreprenørfirmaer kan det især være svært at ekspandere, når finansiering af nyt udstyr og maskineri kan tage ressourcer væk fra andre områder i virksomheden, såsom personale og træning. Leasing af byggemaskiner gør det lettere for mindre virksomheder i byggebranchen at investere i udvikling.

Vores ekspertiseområder

  •   Byggeri
  •   Logistik
  •   IT
  •   Sundhed
  •   Transport

Kontakt BNP Paribas Leasing Solutions

Du er velkommen til at kontakte en af vores dygtige leasing konsulenter, hvis du ønsker rådgivning eller sparring i at tilbyde leasing af entreprenørmaskiner.

I 2021 finansierede BNP Paribas Leasing Solutions 310.000 projekter til en værdi af 12,8 milliarder euro i over 20 lande.

En værdiskabende leasing partner

Der er mange fordele at hente ved at lease entreprenørmaskiner og indgå et  partnerskab med BNP Paribas Leasing Solutions. Når entreprenørmaskiner og andet entreprenørmateriel bliver leaset, sparer virksomheder det høje engangsbeløb, et køb kan være.

Derudover kan forhandlere vinde nye kunder og holde kontakten med dem længere, når de tilbyder leasing af entreprenørmaskiner. Dermed styrkes konkurrencedygtigheden og kundeloyaliteten, og der frigøres likviditet i virksomhederne.

Vi har etableret langvarige partnerskaber med forhandlere i over 70 år, og det har resulteret i, at vores partnere har kunnet øge salget i deres virksomheder. Et partnerskab med BNP Paribas Leasing Solutions indebærer:

  •   Rådgivning om udformning og implementering af markedsføringsstrategi for leasing i samarbejde med leverandøren
  •   Finansieringskontrakter under BNP Paribas Leasing Solutions’ branding eller producentens egen branding
  •   Støtte til salgsaktiviteter som opsporing af leads, salgstræning osv.
  •   En bred vifte af finansielle løsninger og tjenester for at imødekomme slutkundernes forskellige behov: leasing med eller uden tilbagekøbsret/pligt.
  •   Vi bidrager opretholdelse af den cirkulære økonomi ved at tilbyde finansiering af udstyr i alle faser af dets livscyklus.
Vi indgår som ligevægtig partner med mere end 3.700 leasingeksperter globalt, der kan tilbyde fleksible finansieringsløsninger af entreprenørmaskiner til både små og store virksomheder.
Leasing af maskiner

BNP Leasing Solutions partnerportal

Når du indgår i et partnerskab med os, får du adgang til en digital partnerportal, hvor du som forhandler har adgang til selv at oprette salgsaftaler, følge med i dine salg og signere leasingaftaler sammen med dine kunder.

Kontakt BNP Paribas Leasing Solutions

Du er velkommen til at kontakte en af vores dygtige leasing konsulenter, hvis du ønsker rådgivning eller sparring i at tilbyde leasing af entreprenørmaskiner.